söndag 24 juli 2011

Matrunda!

Tidigare i veckan hade jag räknat ut lördagens 20 milare. Väderprognosen talade om mycket, mycket regn. Men på fredagskvällen talade spåmännen om lite. Och vi fick ett fantastiskt gott väder i 17 mil för att sista timman drabbas av hård men uppfriskande nederbörd. Vi var 6 PBP aspiranter som drog iväg + klubbens nye ordförande och fotografen Björn. Benen kändes pigga och ville väl sprätta iväg men eftersom ordföranden var med i gänget så blev siktet mer istället på matraster, pizza, kaffe och bulle mm. Det blev en riktigt myspysig tur med mycket utrustningssnack inför frankrikeäventyret.

fredag 22 juli 2011

En månad kvar till PBP:



Nu är det nära! Vad mer finns att säga, huvudet är fullt av tankar angående utrustningslistan. Just nu funderar jag mest på vilken framlampa jag ska välja. Har en bra pannlampa men som alla pannlampor är den snudd på oanvändbar vid regn. Lyser mer på regnet än på vägen. Är det någon som har tips på bra cykellampa helst med vanliga batterier. Annars har det varit så mycket snack om hälsenor i randonörleden att jag änna själv tycker att det börjar kärva runt hälen. Men det är väl bara som det ska vara så här fyra veckor innan start. På måndag är semestern slut och touren också slut. Himla spännande och bra ettaper de senaste dagarna. Under semestern har jag lyckats klämma in en och annan tur mellan segling och kalas. Om det inte regnar i morgon bitti så får det bli ett 20 mila breve med HCK.

fredag 1 juli 2011

Konkurrensen hårdnar!



Frun såg ett TV-program om Vätternrundan här om kvällen. Hon som alltid varit intresserad av att springa. Jag skulle nog ta och köra den där rundan sade hon. Sagt och gjort: konkurrensen om träningstid startade omgående. Vem var det som var tvungen att ta bilen till landet och handla tunga matkassar på vägen. Vem var det som fick en härlig träningstur på nio mil. Bra kört gumman!