onsdag 17 augusti 2011

DAX!

I morgon rullar vi i väg, först Kiel färjan och sedan non-stop körning till hotellet. Det är planen. Första utmaningen kommer att bli stuvning av bil. Får man in tre hojar i en Pasat? + Tre gubbar med bagage? Ögonmåttsbedömning pekar på att det går!
Det mesta känns annars OK. En tennisarmbåge gnäller lite. En tio år gammal muskelbristning i låret pratar också med mig då och då. Det är väl ålderskrämpor.
Annars har YRs väderprognoser fått känslolivet att åka berg och dalbana de senaste dagarna. Det är visserligen relativt långt kvar för att kunna få mer säkra prognoser, men man kikar ju ändå. Gårdagens prognos var ruggig, enligt den så skulle det både regna och blåsa mer än 07. Dagens prognos däremot förefaller riktigt bra. Vädret kan man ju ändå inte påverka men vädret påverkar utrustningslistan och packningen. Antar att söndag förmiddag blir tidpunkt för beslut om vad som ska med och vad som inte ska det.
Sedan tror och hoppas jag att min GPS nu är rätt programmerad för att bli en bra hjälpreda där nere. Här hemma funkar det precis som jag vill. Nu återstår det väl egentligen bara att äta och äta och äta. På söndag klockan 16.00 går första starten.

5 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Lycka till !

-Skogling

Johan Mölleborn sa...

Ahh jag längtar som en galning. Vi åker från Stockholm imorgon kväll. Jag packar nog med hela cykelgarderoben och bestämmer mig innan start.
Vi ses i Paris!
/J

Nypan sa...

Ja jäklar vad man funderar på vadsom ska stuva på kroppen, på cykeln och i drop-bagen. Men vädret blir deom det blir och oavsett så blir det spännande att påbörja resan klockan 16.00 på söndag.
Vi ses säkert nånstans i frankrike
:-)
Nypan

Mikael Carlsson sa...

Ja vi ses säkert, kör försiktigt dit ner bara.

Mandie sa...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com