söndag 7 augusti 2011

Två veckor kvar till...

I morse regnade det ute när jag vaknade. Skruvade på mig och mådde gott. Gårdagens hårda tretio-milare med gamla Fléche Nordique-gänget blev en ruggig genomkörare.
Åke"Hälsenan" Haraldsson får omgående tillbaka sitt gamla tillnamn "Loket" Jäv... vad han grillade. Kul att han också tycks vara helt besvärsfri. Hälsenor kan ju ta tid.
Kristian som smygtränat med Eva enligt ett långdistanskoncept var i gammalt gott slag. Själv fick jag tugga styrlinda, men det är faktiskt riktigt gott och energirikt. Inför PBP var det precis en sådan genomkörare jag behövde.

Vädret under gårdagens rejs var riktigt bra: lite, lite regnskvätt i början för att sedan bli solsken, lagom varmt och ganska justa vindar. Vi var nio man som drog iväg från Prem mot Fjärås, Borås, Svenljunga, Måraklev, Varberg och hem. Rutinerade randonörer hela gänget. Jag gjorde ett försök att hålla ihop gänget de första milen men det var olika tryck i benen på varje gubbe. Och i Fjärås så blev det Åke, Kristian och jag som körde runt. Tänkte att det skulle bli en behaglig resa i bra fart. Men Åke ville ha full fart vilket det också blev i huvudsak hela vägen. Nu återstår bara lite lätta pass så att man inte rostar ihop före den 21 augusti.

2 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Två veckor kvar! Det ska bli riktigt kul. Börjar bli riktigt pirrigt nu.
/J

Mikael Carlsson sa...

Jo vi kan ju alltid hoppas att det blir bättre väder än 07. Då blir det säkert det äventyr man ser fram emot.